Optiek Leusden & Jobs Koffiekamer

In winkelcentrum de Biezenkamp in Leusden hebben Optiek Leusden en Jobs Koffiekamer elkaar gevonden. Hun aan elkaar grenzende winkelruimtes kregen zowel aan de etalagekant als achterin de winkel een open verbinding met elkaar. Studio Wederzijds mocht de inrichting verzorgen.

De optiek kreeg een stoere industriële uitstraling. Dit door het zichtbaar laten van betonnen vloer en plafond en door de toepassing van stalen wanden in de werkplaats.

Jobs Koffiekamer hebben wij getransformeerd tot een aangename ‘huiskamer’, waar naast koffie ook eenvoudige gerechten worden geserveerd. Gezien de kleine ruimte was het een uitdaging om zowel een goede routing als voldoende zitplaatsen te creëren.

Doordat de kleuren en materialen in beide kamers gelijkend zijn, ontstaat er een samenhangend beeld.

Opdracht:           Optiek Leusden en Jobs Koffiekamer
Realisatie:           2018

Studio Wederzijds - Een broedplaats van duurzame ideeën