Het Groene Huis

Het Groene Huis staat midden in de stad Amersfoort én midden in de natuur van Landgoed Schothorst. Het is het onderkomen van het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie en een bezoekerscentrum vol informatie over Landgoed Schothorst en de natuur in en om Amersfoort. Het Groene Huis functioneert ook als clubhuis van allerlei groene verenigingen, en als werk- en ontmoetingsplek voor mensen die iets willen doen met groen.

Studio Wederzijds heeft voor Het Groene Huis het inrichtingsconcept bedacht. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van hergebruikt meubilair. Verder is gekozen voor milieuvriendelijke materialen, zoals grasplaten en Ecoplex.

Project:                  Het Groene Huis – Amersfoort
Opdrachtgever:    Stichting Discover – Amersfoort
Realisatie:             2016
Fotografie:            Ingrid de Roode Fotografie

Studio Wederzijds - Een broedplaats van duurzame ideeën