Projecten

ROVA Zwolle

ROVA verzorgt de afvalverzameling voor huishoudens. Studio Wederzijds kreeg de opdracht om een circulaire invulling te geven aan de inrichting van de entreehal van het hoofdkantoor in Zwolle. Tijdens deze opdracht liep er ook een project om de … Lees verder »

Optiek Leusden & Jobs Koffiekamer

In winkelcentrum de Biezenkamp in Leusden hebben Optiek Leusden en Jobs Koffiekamer elkaar gevonden. Hun aan elkaar grenzende winkelruimtes kregen zowel aan de etalagekant als achterin de winkel een open verbinding met elkaar. Studio Wederzijds mocht … Lees verder »

Gezondheidscentrum de Linde

Twee huisartsenpraktijken en een apotheek uit Ermelo zijn in 2018 in één pand samen gegaan onder de naam ‘Gezondheidscentrum De Linde’. Voor ons was het de uitdaging om de twee afzonderlijke huisartsenpraktijken een eenheid te laten … Lees verder »

Dierenartsen AnimalCare

Voor dierenartsenpraktijk AnimalCare in Harderwijk kregen wij de opdracht een wachtruimte te ontwerpen die voldoet aan de hygiënische eisen en waar het goed toeven is voor mens én dier. Het prettig wachten hebben wij vertaald door … Lees verder »

Rijnstate Ziekenhuis

Voor het Leerhuis van het Rijnstate Ziekenhuis te Arnhem heeft Studio Wederzijds een Meet, Create & Inspire ruimte ontworpen. Dit bleek een enorme uitdaging, omdat de ter beschikking gestelde ruimte verre van ideaal bleek. Een relatief … Lees verder »

Biobased huis

Op 14 april 2016 heeft minister Kamp op de Innovation Expo te Amsterdam het biobased huis geopend. Dit is een demonstratiehuis dat geheel uit biobased materialen is opgebouwd. Studio Wederzijds heeft hiervoor de woonkamer en de … Lees verder »

Ontdek BITT

Het belevingscentrum BITT brengt jongeren op een educatieve manier in contact met wetenschap en technologie. Dat doet zij door het organiseren van inspirerende workshops, waarbij de focus ligt op beleven door te doen. Studio Wederzijds heeft hieraan … Lees verder »

Aequator Groen & Ruimte

Aequator Groen & Ruimte is een onafhankelijk kennisbedrijf met specialisten op het gebied van bodem, water, landbouw, natuur en gebiedsontwikkeling. Aequator onderzoekt, adviseert, innoveert en mobiliseert en is in heel Nederland actief. Voor de vestiging in … Lees verder »

Het Groene Huis

Het Groene Huis staat midden in de stad Amersfoort én midden in de natuur van Landgoed Schothorst. Het is het onderkomen van het Centrum voor Natuur en Milieu Educatie en een bezoekerscentrum vol informatie over Landgoed … Lees verder »

Twente Milieu Enschede

Studio Wederzijds heeft de inrichting van het Klanten Contact Centrum van Twente Milieu in Enschede ontworpen en gerealiseerd. Rustgevende sfeer Het Klanten Contact Center is het centrum van het afvalverzamelingsbedrijf. Het intensieve telefoonverkeer dat wordt gevoerd  betekent … Lees verder »

Twente Milieu Hengelo

Twente Milieu houdt zich bezig met het inzamelen, distribueren en laten verwerken van het afval in de regio Twente. Het bedrijf is net als Studio Wederzijds pleitbezorger van een circulaire economie, waarbij al het afval tot grondstof … Lees verder »

HotHub – Summerlabb

Studio Wederzijds heeft in de zomer van 2014 speciaal voor Summerlabb de HotHub ontworpen; een mobiele zithoek waarin bezoekers in een hottub-achtige setting met elkaar in gesprek kunnen komen. In de centrale tafel en in de … Lees verder »

Studio Wederzijds - Een broedplaats van duurzame ideeën