Nieuws

Entreehal circulair ingericht

Geplaatst op 27 november 2018

Een circulaire inrichting van de entreehal van het hoofdgebouw van ROVA is gecombineerd met een creatieve verwerking van de zieke essen uit... Lees verder »

Optiek en espressobar – Leusden

Geplaatst op 27 november 2018

Optiek Leusden en Jobs Koffiekamer zijn gevestigd in twee aan elkaar grenzende winkelruimtes die voor en achter een open verbinding met elkaar hebben. Wie de... Lees verder »

Gezondheidscentrum de Linde

Geplaatst op 27 november 2018

Twee huisartsenpraktijken en een apotheek zijn in Ermelo onder één dak gegaan. Studio Wederzijds heeft het interieur ontworpen voor Gezondheidscentrum de... Lees verder »

Wachtruimte AnimalCare Harderwijk

Geplaatst op 22 november 2018

Studio Wederzijds ontwierp een nieuwe wachtruimte voor dierenartsenpraktijk AnimalCare in Harderwijk. Een wachtruimte waar het prettig wachten is voor mens... Lees verder »

Rijnstate Ziekenhuis – Arnhem

Geplaatst op 12 mei 2017

Voor het Leerhuis van het Rijnstate Ziekenhuis te Arnhem heeft Studio Wederzijds een Meet, Create & Inspire ruimte... Lees verder »

Studio Wederzijds @ Design District

Geplaatst op 10 mei 2017

Studio Wederzijds staat met haar Weder by partners op Design District 2017. Dit vakevenement voor interieurdesign vindt dit jaar plaats in de Van Nelle Fabriek... Lees verder »

Weder met Summerlabb op Delfsail

Geplaatst op 15 juli 2016

Weder is partner van Summerlabb, een rondreizend duurzaam paviljoen dat bezoekers een sneakpreview wil geven van een toekomst vol verrassingen en... Lees verder »

Samenwerking met EromesMarko

Geplaatst op 8 juni 2016

Op 7 juni is het contract getekend tussen EromesMarko, Studio Wederzijds en Recyvac. Hiermee is een duurzame samenwerking tot stand gebracht tussen drie... Lees verder »

Eerste meeting ‘Weder by- groep’

Geplaatst op 7 juni 2016

Op 18 mei 2016 was het zover: de eerste bijeenkomst van de 'Weder by- groep'. Duurzame samenwerking Studio Wederzijds is de afgelopen jaren met verschillende... Lees verder »

Aequator Groen & Ruimte opgeleverd

Geplaatst op 12 mei 2016

Eind april is de laatste hand gelegd aan de inrichting van het kantoor van Aequator Groen & Ruimte in Harderwijk. Studio Wederzijds heeft voor de invulling... Lees verder »

Studio Wederzijds - Een broedplaats van duurzame ideeën